Davis Vantage Pro2 Plus auto-aspirada inal.lambrica

 

Vantage Pro2 és el topall de gamma de les estacions meteorològiques de Davis Instruments. Ofereix altes prestacions i durabilitat tant a professionals com a autèntics afeccionats a la meteorologia, a més de la possibilitat d'adaptar-la totalment a les seves necessitats específiques.

El model Plus incorpora de sèrie els sensors de radiació solar i UV, gràcies als quals poden calcular-se diverses variables meteorològiques addicionals.

Sensores Vantage Pro2El model auto aspirada incorpora un ventilador, actiu les 24 hores del dia, que succiona aire a través de la càmera del sensor dins del protector solar, reduint per complet els efectes de la radiació sobre la mesura de la temperatura i la humitat, aconseguint així la màxima precisió i fiabilitat. El sistema inclou una placa solar que alimenta al ventilador durant el dia, alhora que carrega una bateria interna que proporciona energia a la nit.

Davis_Vantage_Pro2_AutoaspiradaEl disseny de *Vantage Pro2 destaca per la seva elegància i robustesa. És resistent a la corrosió i a totes les inclemències del temps, des d'hiverns gelats i intenses tempestes primaverals fins a calorosos estius i forts vents tardorencs. El protector solar brinda una excel·lent protecció contra la radiació solar i altres fonts de calor radiada i reflectit. El panell solar alimenta al Conjunt Integrat de Sensors (*ISS) durant el dia, alhora que carrega una bateria interna que proporciona energia a la nit. Una pila de liti serveix de respatller en cas de necessitat.

La consola permet visualitzar totes les variables meteorològiques de forma simultània i configurar l'estació sense necessitat d'un ordinador. Presenta un còmode teclat i una gran pantalla *LCD de 15 x 9 cm amb retroiluminació, per a una lectura perfecta tant de dia com de nit. És possible agregar consoles addicionals per visualitzar la informació en diferents ubicacions.Les variables meteorològiques que mostra són:
- Velocitat i adreça del vent
- Temperatura i humitat interior i exterior
- Temperatura de sensació i punt de rosada
- Pluja actual i acumulada diària, mensual i anual
- Intensitat de pluja
- Pressió atmosfèrica actual i tendència
- Radiació solar
- Evapotranspiració
- Radiació i índex UV
- Pronòstic meteorològic
- Fase lunar i hora de posada i sortida del solGràfics en pantalla amb dades de les últimes 24 hores, dies o mesos. Més de 80 gràfics diferents en la pròpia consola. Més de 100 missatges diferents mostren detalls addicionals del pronòstic i de les condicions actuals. Configuració de més de 70 alarmes simultànies per alertar de perills com a vents forts, temperatures de congelació, pluges intenses amb possibilitat d'inundacions, etc.

Davis Vantage Pro2 Plus Esquema1