Estació Espacial Internacional (ISS) en directe

Enllaç per a imatge a pantalla completa.
Versió experimental en HD, streaming de la imatge de la Terra des de la ISS en directe. En fases de "pèrdua de senyal", es veurà imatge en negre o gris

Live tracking by N2YO.com

El seguiment de l'Estació Espacial Internacional, es basa al programari que s'executa a la pàgina web n2yo.com, que determina l'òrbita i la posició actual de la nau, utilitzant les últimes dades proporcionades per Kepler, Comando Espacial de la Força Aèria dels EUA (*AFSPC). Per a una millor experiència per comparar imatges de la Terra vista des de l'Estació Espacial amb Google *Maps, no dubti a ajustar el zoom i el tipus de mapa dels controls disponibles en la part superior del giny.


Broadcast live streaming video on Ustream

El vídeo de *Ustream de la ISS, només està disponible quan el complex està en contacte amb el sòl, a través de la seva antena de comunicacions d'alta velocitat i permet el seguiment de la NASA, i el sistema de satèl·lits de retransmissió de dades. Durant els períodes de"pèrdua del senyal", es veurà una pantalla blava. La ISS completa una òrbita a la Terra, una vegada cada 90 minuts. Es veu una alba o una posta de sol cada 45 minuts. Quan l'estació està en la foscor, la càmera de vídeo extern pot semblar negre, però també pot proporcionar vistes espectaculars de les ciutats il·luminades.