AVÍS LEGAL

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en la data de la seva última actualització i l'usuari pot confirmar la data de l'actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició en la mateixa web.

MeteoPorqueres, rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l'accés, de forma temporal o definitiva, en cas de produir-se un mal ús dels mateixos.

MeteoPorqueres rebutja la responsabilitat pel que fa a qualsevol informació no elaborada per el club o no publicada sota el seu nom, de forma oficial. De manera especial, rebutja la responsabilitat pel que fa a la informació continguda en les pàgines web de terceres persones connectades por enllaços (links), amb les pàgines web de MeteoPorqueres.

El MeteoPorqueres no es fa responsable de los possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d'utilitzar ordenadors infectats per Virus informàtics o de les conseqüències que es poguessin derivar del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense autorització de MeteoPorqueres és una infracció que castiga la legislació vigent.